Sunday, November 22, 2015

Tuesday, November 17, 2015

Collective exhibition, Skopje, Macedonia

Драги пријатели и љубители на уметноста ДЛУМ ве поканува на 18.11.2015 на отворање на изложбата „ Еко логирање за еко лобирање “ во галерискиот простор на ДЛУМ во дом на АРМ -Скопје во 20.00часот