Thursday, December 3, 2015

Collective exhibition of the Macedonian Artist Asociation DLUM


Oтварање на овогодинешната "Годишна изложба" која што ќе се одржи на 04.12.2015 година во 20:00 часот во Национална галерија објект Мала станица - Скопје. 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment